Podczas festynu świętomarcińskiego 11 i 12 listopada przy Alei Wędrowników 2, oprócz młodego wina będzie również okazja do spróbowania dań z polskiej gęsiny autorstwa Agnieszki Majksner.

W menu:

  • gęsie pipki tradycyjne danie kuchni żydowskiej czyli duszone żołądki gęsie – 32 zł
  • grzybowa z łazankami na gęsinie – 21 zł
  • szarpana gęsina na buchcie z karmelizowaną cebulką – 39 zł
  • patè z gęsich wątróbek – 40 zł
+powrót do listy aktualności
24 października 2023 Festyn świętomarciński

Serdecznie zapraszamy w sobotę (11.11) i niedzielę (12.11) na festyn świętomarciński przy winebarze i sklepie winnicowym…

6 grudnia 2023 Przyjaciel i partner Winnicy Srebrna Góra

Z głębokim żalem żegnamy Adama Drozdowskiego, przyjaciela i partnera Winnicy Srebrna Góra, długoletniego Członka Zarządu Partner…